Topsporters

Bij alles wat je in de topsport wilt bereiken, laat jij je als aanstormend talent of topsporter leiden door de volgende harmonische bewegingen: DENKEN, INTUÏTIE, VOELEN en WAARNEMEN!

Neurofeedbacktraining is de meest intelligente innovatieve methode om je brein realtime een spiegel voor te houden.

Neurofeedback leert T = Think, N = Intuïtie, F = Feeling en S = Zintuiglijke stijlen beter samen te werken. Neurofeedback zorgt bij aankomende talenten en topsporters voor een mentaal flexibel, veerkrachtig en geconcentreerd brein!

Om een topprestatie te kunnen leveren moet je hoofd leeg zijn. Wanneer het hoofd rustig is kunnen de aanwezige capaciteiten, talenten, vaardigheden en kennis op het juiste moment aangesproken worden om de vereiste topprestatie te kunnen leveren.

Topsporters doen er alles aan om het maximale uit hun prestaties te halen. Daarom wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van neurofeedback trainingen met als doel de concentratie en de mentale conditie te verbeteren, waardoor de topsporters beter kunnen presteren en gefocust zijn. Zo presteer je op het juiste moment dat te doen, wat nodig is om je TOP prestatie te leveren .