reesjeneurofeedback training1 Comment

Een beetje ten einde raad ben ik via via terecht gekomen bij Resi. Na een val op mijn hoofd heb ik 2,5 jaar lang continu erge hoofdpijn gehad. Alles wat we hiertegen konden bedenken hadden we al lang geprobeerd, maar er was niets dat me hielp. Tot ik bij Resi terecht kwam.

Resi is een ontzettend lieve en vrolijke vrouw die altijd de tijd neemt om dingen aan je uit te leggen en om samen naar een oplossing te zoeken. De trainingen hebben mij ontzettend goed geholpen. Nu na enkele maanden is het al een wereld van verschil. Ik voel me goed en kan weer genieten van de kleine  dingen. Mijn hoofd is minder vol en ik heb na al die tijd eindelijk weer wat rust gekregen. De hoofdpijn is een stuk minder geworden en ik heb er op het moment niet zoveel last meer van.

Ik zou Resi aan iedereen kunnen aanraden. Haar trainingen zijn erg goed en ik heb het elke keer weer fijn gevonden om te gaan. Daarnaast had ik een paar maanden geleden nooit gedacht dat het zo snel z’n groot effect zou hebben.

Eline

One Comment on “Continu hoofdpijn”

  1. Onze zoon Sem heeft in de afgelopen periode neurofeedbacktraining bij Resi gevolgd. Zijn klachten: o.a. hoofdpijn, moeite met prikkelverwerking, moeilijk slapen.
    Wij zijn erg tevreden: Sem heeft meer rust gekregen, is meer ontspannen, vrolijker, slaapt beter en heeft wat minder moeite met prikkels. Hij heeft nog wel wat last van hoofdpijn, maar dat is wel duidelijk verminderd. Ook de gesprekken met Resi hebben aan het positieve resultaat bijgedragen. Ze is open en eerlijk, geeft goede adviezen aan zowel ons als ouders als aan Sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *