reesjeneurofeedback training3 Comments

Na een aantal jaren van stress en spanningen op school en daarna binnen het werk situatie kwam kreeg ik van de huisarts de diagnose burn-out. Een gevoel van extreme vermoeidheid, niet meer kunnen concentreren en slecht slapen waren mijn ervaringen, waardoor ik een steeds voller en druk hoofd kreeg. Ik kon maar moeilijk blij zijn of zin hebben om iets te ondernemen. Ik had nergens meer de energie voor. Op aanraden van een vriend die mij attent maakte op Neurofeedback training bij MUEVA heb ik contact opgenomen. Al na een paar trainingen voelde ik verandering. Het werd in mijn hoofd rustiger en het slapen ging daardoor ook beter. Na 15 trainingen was mijn concentratie zodanig verbeterd dat ik weer langzaam zin kreeg in mijn werk. Dank zij de coaching en persoonlijke aandacht herken ik mijn valkuilen veel sneller en kan ik makkelijker “nee” zeggen. Ik kan haar echt aanbevelen.

Chantal

3 Comments on “Burn-out”

 1. Via een vriendin kwam ik terecht bij MUEVA. Vanwege mijn burn out zocht ik een training om rust in mijn hoofd en lijf te vinden. De eerste training was ik erg gespannen maar ondanks mijn stress voelde ik een stukje rust in mijn hoofd. Na elke training voelde ik me ontspannen. Dit was iets wat ik heel erg nodig had. De gesprekken die erbij zaten hielpen hier ook bij. Neurofeedback heeft me een stuk verder gebracht om uit mijn burn out te komen.

 2. Na een stressvolle periode ben ik bij Resi terecht gekomen, ik dacht ik laat de behandelingen maar op mij afkomen en zie wel wat er gaat gebeuren. Na een aantal behandelingen voelde ik dat ik langzamerhand weer in balans kwam, dank zij Resi haar goede coaching en aandacht. Dank je Resi!

 3. Tijdens traject bij huisarts-praktijkondersteuner ontstond situatie dat ik niet verder kwam om te herstellen vanuit situatie dat mijn hoofd vol zat met gedachten en bleef piekeren.
  Theorie was te volgen, maar kon niet bij mezelf komen, mijn gevoel.
  Resi heeft me met helpende (soms confronterende) gesprekken geholpen om mezelf weer te gaan zien, en baas te worden over mijn gepieker en gedachten.
  De neurofeedback zelf heb ik als wonderlijk ervaren, voelde me gaandeweg meer ontspannen, mocht genieten!
  Ook werd ik gecoacht met handvatten op maat, zoals het introduceren van een boek, waar ik ook met haar mee aan de slag kon, herkende en oefende daarmee.
  Mijn werkgever heeft de kosten van mijn trainingstraject vergoed, coaching op maat!
  Ik ben dankbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *