Welkom

Welkom op mijn site. Ik ben Resi van Raaij, en heb sinds 2006 een eigen Neurofeedback Praktijk in Eindhoven. Ik ben destijds met Neurofeedback begonnen omwille van een van mijn zoons. De resultaten welke ik ervaarde met neurofeedback bij hem, waren zodanig positief voor ons als ouders, maar op de eerste plaats voor mijn zoon zelf, dat ik besloot om zelf trainer te worden om ook met anderen deze geweldige ervaring te delen. Na het volgen van de cursus ben ik in kleine kring gestart met het geven van neurofeedback trainingen, maar door de vele positieve reacties groeide mijn klanten kring zodat het tijd werd voor mijn eigen praktijk aan huis.
Inmiddels heb ik bijna 9 jaar ervaring, tevreden klanten en een fantastisch verder gegroeide en ontwikkelde zoon.


Neurofeedback

Veel mensen begrijpen de voordelen van een goed dieet of van lichaamsbeweging, ook al vinden ze het moeilijk dit toe te passen in hun leven. Onze moderne samenleving besteedt miljarden Euro’s aan het proberen fysiek fit en gezond te worden en te blijven. Echter wordt de kwaliteit van ons leven niet alleen bepaald door een goede fysieke gezond, maar bovenal door mentaal gezond te zijn. Klanten beschrijven NeurOptimal ® Neurofeedback Training als een vorm mentale yoga. Een gezonde geest leidt tot een gezond lichaam.

Neurofeedback is een methode om de hersenen te trainen.
Het brein is een flexibel orgaan en is in staatom te leren. Wij vinden het normaal om voor een sport te trainen of te oefenen om beter piano te kunnen spelen. Nu is het ook, middels neurofeedbacktraining mogelijk de neurale netwerken van ons brein tot betere prestaties te brengen. “Fitness voor het brein”.


Persoonlijke aandacht

Mueva is een kleinschalige praktijk aan huis te Eindhoven, gespecialiseerd en gecertificeerd in het geven van Neurofeedback training volgens de Zengar NeurOptimal ™ (powered by NeuroCARE Pro ®) methode. Mijn aanpak is gericht op het verminderen van klachten en medicijngebruik, beter functioneren en presteren, en reduceren van arbeidsverzuim. In mijn werkwijze staat respect volle omgang en de belangen van klanten en opdrachtgevers centraal. Ik werk volgens een uniforme werkwijze en periodieke evaluaties. Op deze wijze kunnen U en ik nauwgezet het traject van intake tot uitstroom volgen en waar nodig bijsturen, zodat U als klant het beste uit U zelf kunt halen.


Alt Text

Alt Text

Alt Text

Een kijkje in de keuken .......

Neem vrijblijvend contact op
U kunt mij bellen op 06-11076284 of 040-2483008
U kunt ook mailen naar info@mueva.nl

Naar contactpagina